kapat

12.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eski bakana ağır suçlama
KKTC'nin eski Tarım ve Orman Bakanı Gazimagosa Milletvekili Kenan Akın Çinli bir aileye 10 bin dolar karşılığında pasaport vermekle suçlanıyor

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) pasaport skandalı ile sarsılıyor. Tarım ve Orman eski bakanı ve Demokrat Parti (DP) Gazimagosa Milletvekili Kenan Akın hakkında ortaya atılan Çinli bir aileye para karşılığı, ''vatandaşlık ve pasaport'' teklif ettiği iddiası kıyameti koparttı.

Kenan Akın, Kıbrıs FM radyosunda canlı yayında ağladı. Kanada'da bulunan Vigor Time Ltd direktörü Murat Özen ile Mersin'den Uysal Altuğ'u suçlayan Akın, ''pişman'' olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Programa telefonla katılan Murat Özen Çinli ailenin KKTC vatandaşı yapılması için, Uysal Altuğ'a 10 bin ABD doları verdiğini, ailenin vatandaş yapılmadığı gibi parasını da geri alamadığını söylerken. Özen'in açıklamaları üzerine telefona sarılan Uysal Altuğ parayı masraflar için aldığını, daha sonra işe mafyanın girdiğini ve parayı zorla kendisinden aldıklarını iddia etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır